1 min læsningEkspert om Tottenham-spiller: Han har niveau til mere end Newcastle

Hvis det står til Dimitar Berbatov, der har en fortid i Tottenham og Manchester United, er Dele Alli nødt til at få mere spilletid, hvis han vil komme i betratning til det engelske landshold. Men han skal vælge med omtanke.

1 min læsning
Dele Alli er på udkig efter mere spilletid, end den han får i Tottenham
Dele Alli er på udkig efter mere spilletid, end den han får i Tottenham. Foto: Reuters/Matthew Childs.

Den tidligere top-angriber og nu fodboldekspert, Dimitar Berbatov, mener ikke, at Dele Alli kan stille sig tilfreds med et skifte til Newcastle, Burnley, Everton eller Brighton, der alle har erklæret deres interesse i spilleren.

Sådan lyder det fra Berbatov til Evening Standard lørdag, hvor han yderligere understreger, at Alli dog har brug for at få spilletid, hvis han skal tilbage på landsholdet.

LÆS OGSÅ: 👇👇
INDBLIK: Dele Allis fald fra toppen – Hvad gik galt?


Artiklen fortsætter efter reklamen.– Jeg kan forstå, at klubber som Brighton, Burnley, Everton og Newcastle er interesserede i Dele Alli, men med den alder han har, vil jeg sige med alt respekt, at de klubber er under niveau, konstaterer den tidligere Premier League-bomber og supplerer:

– Alli må værdisætte sig højere, når man tænker på det, han har opnået med Tottenham. Derfor tror jeg også, at han ser sig selv på et hold, der kæmper med om trofæer, hvorfor han venter på et større klubskifte, slutter han.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Medie: Tottenham udfordrer Villa i kampen om Juventus-spiller

Tottenham-englænderen har blot spillet 10 Premier League-kampe i denne sæson, hvor det er blevet til en enkelt scoring.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer