2 min læsningUhre: Har næsten ingen ord for Brøndby-tiden

Mikael Uhre fortæller, at det er vemodigt at skulle forlade Brøndby IF, der har betydet meget for angriberen

2 min læsning
Mikael Uhre er ny spiller i MLS.
Mikael Uhre er ny spiller i MLS. Foto: philadelphiaunion.com

Brøndby IF har netop meldt officielt ud, at man har solgt klubbens topscorer til MLS-klubben Philadelphia Union. Dermed er det slut med Mikael Uhre i Brøndby, og selv er det da også en spiller, der har været glad for sit ophold på Vestegnen. Det fortæller han i et afskedsinterview til klubbens hjemmeside.

– Jeg har næsten ikke ord for, hvor meget min tid i Brøndby IF har betydet for mig, så at skulle sige farvel til Brøndby IF, er meget vemodigt for mig, og det går nok først rigtig op for mig om nogle dage. Jeg har været utrolig glad for min tid i Brøndby IF og føler mig meget privilegeret over alt det, jeg har lært fra trænere og holdkammerater, men også over at jeg har kunnet givet tilbage til klubben og fansene, siger Mikael Uhre til Brøndbys hjemmeside og fortsætter:

LÆS OGSÅ:👇🏼👇🏼
Officielt: Uhre skifter til Philadelphia Union

– Jeg har altid haft troen på mig selv, men mit karriereforløb er jo ikke en lang succeshistorie, så det stod måske ikke ligefrem i kortene for fem-seks år siden, at jeg skulle vinde et danmarksmesterskab som topscorer i Brøndby IF.

– Så at stå her i dag og skulle rejse til USA med min familie til et rigtig spændende hold i en god liga, ja, det er sgu lidt uvirkeligt, men som de der har fulgt min karriere ved, så er jeg absolut ikke kommet sovende til det, og jeg føler, at jeg har gjort mig fortjent til det. Nu glæder jeg mig rigtig meget til at møde mine nye holdkammerater og komme i gang med forberedelserne til den nye sæson i MLS.

Mikael Uhre opnåede at spille 124 officielle kampe for Brøndby IF, hvor han scorede 48 mål.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer