LaLiga

Officielt: Wass skifter til Atlético Madrid

Torsdag aften blev det officielt, at danske Daniel Wass skifter fra Valencia til Atlético Madrid med øjeblikkelig virkning.

Daniel Wass er nu officielt Atlético Madrid-spiller
Daniel Wass er nu officielt Atlético Madrid-spiller. Foto: atleticodemadrid.com

Rygterne har længe floreret om, at den danske landsholdsspiller Daniel Wass var et attraktivt navn hos de forsvarende LaLiga-mestre, Atlético Madrid.

Torsdag aften blev det så endeligt officielt, at den nu tidligere Valencia-spiller skifter til de forsvarende spanske mestre, Atlético Madrid med øjeblikkelig virkning. Det skriver klubben både på deres hjemmeside og Twitter-profil.

Tidligere på sæsonen blev Wass ellers rygtet tilbage til Danmark og Brøndby IF, hvor flere medier spekulerede i, at landsholdsspilleren ønskede en retur til de hjemlige omgivelser.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Fodbolddirektør i Brøndby om Wass: Interessen vil altid være der

Den hjemkomst må både Brøndby og den danske Superliga dog vente lidt på endnu, da Atlético Madrid oplyser på klubbens hjemmeside, at Daniel Wass bliver udstyret med en kontrakt frem til sommer 2023.

Den nye Atlético-spiller nåede at tørne ud for Valencia i 152 kampe, hvor han formåede at score ni mål og lave 15 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P