3F Superligaen

Fodbolddirektør i Brøndby om Wass: Interessen vil altid være der

Selvom Daniel Wass lige nu rygtes til Atletico Madrid, siger Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen, at Brøndby godt kunne være interesserede i Daniel Wass til sommer.

Brøndby har ikke opgivet drømmen om at hente Daniel Wass til Superligaen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Daniel Wass blev onsdag sat i forbindelse med et skifte til Atletcio Madrid, hvor kun spillerens nuværende klub, Valencia, skulle have sat en stopper for skiftet.

Det fik efterfølgende Daniel Wass til at meddele, at han ikke har tænkt sig at spille for Valencia resten af sæsonen, hvis klubben står i vejen for hans skifte til Atletico.

Den danske traditionsklub Brøndby har tidligere været nævnt som et bud på, hvor Daniel Wass skulle fortsætte karrieren. Men med klubber som Atletico Madrid i spil som danskerens kommende arbejdsgiver, er der nok et stykke vej for de danske klubber i Superligaen.

Det ændrer dog ikke på, at Daniel Wass til sommer har kontraktudløb med Valencia, og hvis ikke landsholdsspilleren får lov til at skifte til Atletico eller en anden klub denne vinter, er han sandsynligvis ledig på markedet til sommer.

Nu har Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen kommenteret på sagen overfor bold.dk.

– Vores interesse vil altid være intakt i forhold til den kategori af spillere, det siger sig selv. Men det er Daniel, der i sidste ende skal gøre op med sig selv og familien, hvad næste skridt i karrieren skal være.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Carsten V. Jensen erkender dog også, at der er et stykke vej fra Brøndby til en klub som Atletico Madrid, og at Brøndby ikke ser sig selv som konkurrenter med den spanske mesterklub.

Brønds fodbolddirektør mener dog samtidig ikke, at han kan afvise Daniel Wass som fremtidig Brøndbyspiller – selvom det ifølge ham selv tenderer til ønsketænkning.

Læs også: Medie: Wass træffer kontroversiel beslutning i jagten på transfer

Læs også: Medie: Brøndby vil hente LaLiga-spiller

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P