3F Superligaen

FCK sender landsholdsspiller på udlån

Ligesom det var tilfældet i efterårssæsonen kommer den newzealandske landsholdsspiller, Marko Stamenic, også i foråret til at være lejet ud til HB Køge i 1. Division.

Marko Stamenic FCK F.C. København leje lejeophold HB Køge 1. Division
Foto: FCK.DK

19-årige Marko Stamenic kom tilbage til F.C. København ved nytår, efter hans lejeophold i HB Køge udløb.

Også det kommende halvår venter der dog den newzelandske landsholdsspiller et ophold de godt 30 kilometer mod syd, for Stamenic er nemlig igen blevet lejet ud til Daniel Agger, Lars Jacobsen og HB Køge.

Læs også: Ændret turnering og stærk modstand til Brøndby, FCM & FCK i Portugal

– Marko er inde i en rigtig positiv udvikling via det ophold, han har haft i HB Køge, hvor han har spillet en masse seniorkampe, siger sportsdirektør Peter Christiansen.

– Målet med den her aftale er, at han fortsætter den udvikling i et godt miljø, og så ser vi frem til, at han kommer retur til sommer.

Marko Stamenic er netop nu med det newzealandske landshold i de Forenede Arabiske Emirater, hvor de skal møde henholdsvis Jordan og Uzbekistan i to venskabskampe.

Stamenic nåede lige at komme tilbage til træningsbanerne på Jens Jessens vej på Frederiksberg, hvor han blandt andet spillede fuld tid i københavnernes træningskamp mod Hvidovre tidligere på måneden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P