1 min læsningOfficielt: AGF henter ung dansker i Ajax

AGF har lejet den 19-årige danske spiller, Eskild Dall i Ajax Amsterdam.

1 min læsning
Foto: AGF

AGF kunne torsdag præsentere den 19-årige dansker Eskild Dall som ny spiller i klubben. Det oplyser AGF på sin hjemmeside.

Der er i første omgang tale om en lejeaftale, der varer sæsonen ud. AGF har sikret sig en købsoption på Eskild Dall.

Dermed vender Eskild Dall hjem til Østjylland efter han i sommeren 2020 blev solgt til Ajax fra Silkeborg IF.

Eskild Dall spillede som kantspiller i sin tid i Silkeborg IF, men har fungeret som angriber i Ajax.

Det er en spændende mulighed, der åbnede sig med AGF, hvor jeg får mulighed for at bygge på min udvikling som spiller. AGF er en stor klub med nogen gode rammer, og ser meget frem til at indgå i truppen, hvor jeg kan lære af erfarne dygtige spiller og gode trænere – det bliver rigtig godt og jeg glæder mig meget til at komme i gang, siger Eskild Dall til AGF’s hjemmeside i forbindelse med skiftet.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
AGF-profil: Hårdeste opstart i min karriere

Den 19-årige dansker har spillet 12 kampe for U19-holdet i Ajax i efteråret, hvor det er blevet til fem mål og to assist. Han er indtil videre noteret for 25 ungdomslandskampe for Danmark siden han debuterede på U16 landsholdet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer