1 min læsningNy FCK-tilgang: Jeg vil arbejde hårdt

F.C. København kunne torsdag aften præsentere deres tredje tilgang i januar transfervinduet, da nigerianske Paul Mukairu blev bekræftet som ny FCK-spiller.

1 min læsning
Den nigerianske offensivspiller, Paul Mukairu, er ny F.C. København-spiller, efter han har underskrevet en aftale til udgangen af 2025.
Den nigerianske offensivspiller, Paul Mukairu, er ny F.C. København-spiller, efter han har underskrevet en aftale til udgangen af 2025. Foto: Andreas Højberg/fck.dk

Torsdag aften kunne F.C. København på deres officielle hjemmeside bekræfte, at de har hentet den nigerianske offensivspiller, Paul Mukairu, til klubben fra tyrkiske Antalyaspor.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: FCK henter tredje tilgang

Til klubbens hjemmeside fortæller Mukairu, at han er klar til at arbejde hårdt for at blive en del af den københavnske klub.

– Jeg er meget stolt og ydmyg over, at F.C. København har givet mig den her mulighed, som jeg vil gøre alt for at gribe.

– Det er en stor klub med store ambitioner, som jeg vil arbejde hårdt for at indfri sammen med holdet. Jeg har set en masse video fra kampene, og jeg glæder mig især til at opleve Parken og den stemning, der er til kampene der.

– Først venter der en masse hårdt arbejde for at integrere mig på holdet og lære stilen og holdkammeraterne at kende, men jeg er virkelig begejstret og kan slet ikke vente på at komme ud til træning, siger Paul Mukairu.

Den 22-årige offensivspiller nåede at spille 53 kampe for Antalyasport, mens han også tidligere har optrådt 29 gange for den belgiske klub Anderlecht.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer