LaLiga

Xavi med klar besked til Dembélé: Forlæng eller aldrig bær trøjen igen

Ifølge en journalist fra det spanske medie Marca, så har FC Barcelonas cheftræner, Xavi, fortalt Dembélé, at han enten kan forlænge med klubben eller forlade den i dette transfervindue.

Xavi Hernández skulle angiveligt have fortalt Ousmane Dembélé, at han muligvis aldrig kommer til at bære FC Barcelona-trøjen igen.
Foto: Ander Gillenea/AFP/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelonas sportsdirektør, Mateu Alemany, kunne fornyligt fortælle, at hvis Ousmane Dembélé ikke forlænger sin kontrakt med klubben, så kommer han enten til at sidde på bænken resten af sæsonen eller må finde en ny klub i januar transfervinduet.

Læs også: Barca-direktør: Dembélé skal forlade klubben med det samme

Seneste nyt i den efterhånden lange sag er, at Dembélé og hans agent, Moussa Sissoko, ankom tirsdag til Barcelona for at holde møde med klubben.

Her skulle de blandt andet have snakket med Barcas cheftræner, Xavi Hernández. Klublegenden havde dog et klart svar til spilleren og agenten ifølge Luis Rojo, der er journalist på spanske Marca.

– Hvis Ousmane ikke forlænger eller forlader klubben nu, så kommer han ikke til at bære Barca-trøjen igen.

Læs også: Barca-spiller afviser kontraktforlængelse – Manchester-klubber lurer i kulissen

Ousmane Dembélé kunne torsdag den 20. januar på Instagram ellers fortælle, at han er meget dedikeret til FC Barcelona. Det kan du læse meget mere om her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P