1 min læsningBarca-spiller afviser kontraktforlængelse – Manchester-klubber lurer i kulissen

Manchester City og Manchester United holder ifølge spanske Marca godt øje med situationen i FC Barcelona, hvor en af klubbens forsvarsspillere angiveligt har afvist klubbens tilbud om en kontraktforlængelse.

1 min læsning
FC Barcelona Ronald Araujo
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det lader til, at Ronald Araujo i sin tredje sæson i FC Barcelona fået sit endelige gennembrud.

Den 22-årige uruguayaner har spillet langt størstedelen af klubbens kampe, og kun en baglårsskade og en skade i hånden har holdt ham ude af i alt syv kampe for de spanske giganter. Derfor er det også særdeles dårlige nyheder, der kan være på vej til den catalanske klub.

Læs også: Barcelona på rov i Chelsea: Har ikke opgivet håbet om ‘AC’

Araujo har nemlig afvist det kontraktudspil, som FC Barcelona i sidste uge forelagde for ham og hans agent. Det skriver den spanske avis Marca.

Avisen mener desuden at vide, at parterne ventes at sætte sig sammen igen i den nærmeste fremtid, men ikke desto mindre skulle den lille kurre på tråden have vakt interesse i det nordvestlige England.

Her holder de to Manchester-klubber et øje på kontraktforhandlingerne i Barcelona. Omvendt menes FC Barcelona at holde et vågent øje med Niklas Süles situation i Bayern München.

For nuværende har Ronald Araujo kontrakt med den spanske storklub til sommeren 2023, men en forlængelse menes ikke desto mindre at være højt på prioriteringslisten i ’Barca’, da Araujo både er ung og har vist, at han kan vikariere på både højre og venstre back.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer