2 min læsningEngel om mange Vejle-tilgange: Kræver meget af nuværende spillere

Lukas Engel erkender overfor campo.dk, at det kræver meget af de spillere i truppen, der har været længst tid i klubben, når nye spillere skal integreres på holdet. Dog ser han det ikke som et stort problem.

2 min læsning
Lukas Engel er sikker på, at Vejle Boldklub sikrer sig overlevelse i foråret
Lukas Engel er sikker på, at Vejle Boldklub sikrer sig overlevelse i foråret. Foto: Kristian Korotayev/campo.dk

Der har været gang i Vejle Boldklub både i sommer og i dette transfervindue. I alt har mere end et helt fodboldhold forladt vejlenserne, mens man denne vinter indtil videre har sagt farvel til seks og goddag til tre nye spillere.

23-årige Lukas Engel har været i Vejle Boldklub i godt et år nu, siden han blev hentet til klubben fra Fremad Amager i februar 2021. Han fortæller til campo.dk, at de mange nye til- og afgange kræver noget af de nuværende spillere i truppen.

– Min erfaring fra tidligere oplevelser siger mig, at det kræver meget af os, som har været her i noget tid. At hjælpe de nye spillere med at komme på plads og finde sig til rette. Men det er ikke et problem som sådan, siger Lukas Engel og fortsætter:

– Jeg tror, det har med deres indstilling at gøre også. Hvis de kommer og er motiverede, så er integreringen til truppen relativt ligetil. Men det er selvfølgelig en udfordring, når der kommer fem nye spillere til i hvert vindue.

Selv peger han på, at det er en vigtig faktor, at de nye spillere som kommer til, bliver spillet ind på holdet hurtigst muligt. Ellers kan det blive et problem.

– Det tager tid at spille nye spillere ind på holdet, men jeg er ikke nervøs for, at vi skal bruge for lang tid på det. Hvis vi skal det, så får vi et problem. Jeg tror vi kommer rimelig godt igennem det. Nogle af de spillere, som kom til i sommer, er begyndt at finde sig helt til rette. Derfor tror jeg også, at det er nemmere for de nye at gå hurtigere ind og gøre en forskel. Det handler igen om, at vi spillere der har været her i noget tid, hjælper dem.

Dog er meldingen klar, når han skal svare på, om Vejle Boldklub sikrer sig overlevelse i Superligaen:

– Det tror jeg helt sikkert på, at vi kan klare.

Læs også:
Peter Sørensen udstikker ingen garantier til nye spillere: De må bevise sig

Slutvis fortæller Lukas Engel, der har spillet 40 kampe for Vejle Boldklub og scoret syv mål, at hans første år i Vejle har været en blandet fornøjelse, da han gerne vil være mere afgørende og sætte en større præg på holdets præstationer.

– Det har været lidt op og ned. Der har været gode præstationer indimellem, og der har været mindre gode. Jeg tror dog, det kommer. Jeg tror, den næste halvsæson kan blive god for mig.

Vejle Boldklub spiller sin første kamp i forårssæsonen på udebane den 20. februar, hvor Silkeborg IF tager imod på JYSK Park.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P