FCK slog Hvidovre i 2022’s første test

Der var for første gang i 2022 græs under støvleknopperne og en modstander på den modsatte banehalvdel, da F.C. København onsdag spillede sæsonens første træningskamp. Hvidovre afløste et covid-19-ramt B93 mandskab på FCK’s træningsanlæg.

FCK FC København træningskamp 2022 Hvidovre IF

Der var ingenlunde forår i luften, da F.C. København onsdag eftermiddag sparkede forårssæsonen i gang mod Hvidovre IF i sæsonens første træningskamp.

Cheftræner Jess Thorup havde til kampen udtaget hele otte U19-spillere, og hele fire af dem fik chancen fra start, da Jess Thorup startede med følgende 11 spillere:

Kamil Grabara, Elias Jelert (U19), David Khocholava, Mattias Jakobsen (U19), Pierre Bengtsson, Marko Stamenic (U19), Andri Baldursson, Isak Bergmann Johannesson, Jonas Wind, William Bøving & Orri Oskarsson (U19), og det var sidstnævnte, der først kom i fokus.

Efter en fin pasning igennem Hvidovres forsvarskæde fra landsmanden Isak Bergmann Johannesson rundede Orri Oskarsson Filip Djukic i Hvidovre-målet og sendte Superligaklubben i front efter 25 minutters spil.

Stillingen holdt til pausen, hvor Jess Thorup skiftede hele otte mand, så københavnerne til anden halvleg stillede med:

Karl-Johan Johnsson, Elias Jelert (U19), Marios Oikonomou , Mattias Jakobsen (U19), Bryan Oviedo, Marko Stamenic (U19), Daniel Haarbo (U19), Roony Bardghji (U19), Pep Biel, Hakan Haraldsson & Kamil Wilczek, men det var gæsterne fra toppen af 1. Division, der først fandt vej til netmaskerne.

Pep Biel mistede bolden på kanten af FCK-feltet, og efter lidt Hvidovre-spil på kanten af feltet, fandt Magnus Fredslund nettet ved den fjerneste stolpe.

Se højdepunkterne fra FCK TV herunder:

Med små 20 minutter tilbage af kampen gjorde Hakan Haraldsson det til 2-1, da den hvidhårede islænding hamrede bolden ind bag gæsternes målmand på et fint langskud.

Netop gæsternes målmand Filip Djukic så meget lidt heldig ud, da spanske Pep Biel scorede direkte på hjørnespark.

Flere mål blev det ikke til i kampen, og dermed blev det til en sejr i F.C. Københavns første test i 2022.