2 min læsningFalk-agent om muligt udlandsskifte: Én bestemt ting afgør hvornår

Rasmus Falks agent, Mads Bach Lund, fortæller i en podcast, at FCK-spilleren sagtens kunne havne i udlandet, inden karrieren går på hæld.

2 min læsning
Rasmus Falk skal ifølge hans agent, Mads Bach Lund, nok komme til at spille i udlandet en dag.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

En af F.C. Københavns største profiler er midtbanespilleren Rasmus Falk, der siden skiftet fra OB til hovedstaden i 2016 har været rygtet til udlandet af flere omgange.

Læs også: Officielt: FCK henter markant forstærkning

Selvom Falk i december 2020 forlængede sin kontrakt med FCK, så den nu løber til sommeren 2025, udelukker hans agent, Mads Bach Lund, ikke, at den tidligere OB-spiller en dag vil sikre sig et skifte til udlandet. Det fortæller han i Ekstra Bladets podcast “Agenterne.”

– Jeg tror, at han får det. Da man så Rasmus komme frem i Odense, var det ude fra kanten og ind og sparke på mål. Nu er han jo blevet en mere opbyggende, central midtbanespiller.

– Han er jo blevet lidt mere en Luka Modric-type, hvis vi skal lave en sammenligning. Luka Modric spiller i Real Madrid i dag og er 35 år gammel, og er, så vidt jeg ved, lige stoppet på det kroatiske A-landshold.

– Så jeg mener jo, at sådan en type som Rasmus, der passer godt på sin krop og lever, som han gør, sagtens kan spille, til han har den alder, lyder det fra agenten.

Læs også: FCK nærmer sig endnu en forstærkning: Ekdal-erstatning næsten på plads

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Før et udlandsskifte kan komme på tale for Rasmus Falk, så skal der ifølge hans agent, være styr på en helt bestemt ting.

– Det vigtige for Rasmus er, at han først vil tage afsted, den dag klubben er i den forfatning, han har brug for, at de skal være i.

– Han vil nå at spille et europæisk gruppespil, helst Champions League, og han vil nå at vinde nogle mesterskaber, før han er klar til at sige “nu skal jeg videre”, siger agenten i Ekstra Bladets podcast.

Læs også: FCK sender landsholdsspiller på udlån

Rasmus Falk har siden sit skifte til F.C. København i 2016 spillet 217 kampe for “Løverne,” hvor det er blevet til 23 mål og 26 assist.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer