LaLiga

Braithwaite tvivler ikke: Jeg bliver fremragende fra dag ét!

Martin Braithwaite har aldrig været typen, der har sat sit lys under en skæppe. Den danske landsholdsangriber har været igennem et længere skadesforløb, der har holdt ham ude af kampe for både FC Barcelona og landsholdet, men nu er han tilbage, og han har stor tro på sig selv.

Martin Braithwaite FC Barcelona
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Bare tre kampe inde i sæsonen blev Martin Braithwaite knæskadet, men i sidste uge – 144 dage efter skaden – gjorde han comeback for FC Barcelona.

Søndag så han hele ligakampen mod Alavés fra bænken, men det får ikke den danske landsholdsangriber til at tvivle på hverken sig selv eller sin fremtidige rolle på det spanske hold.

– Én ting er sikkert; Når jeg kommer tilbage og spiller, kommer jeg fra dag ét til at være fremragende, og jeg kommer til at få kæmpe indflydelse på holdet med det samme, lyder det fra Braithwaite i en story på hans Instagram-profil.

Læs også: Barca-spiller afviser kontraktforlængelse – Manchester-klubber lurer i kulissen

– Man er selv herre over livet, og det kan ingen blande sig i, så jeg føler mig virkelig magtfuld. Jeg vil vise folk, at alle kan have den følelse – det er bare en sindstilstand, det er ikke mere end det, lyder det videre fra Braithwaite.

Indtil videre er det blevet til 10 mål i 57 kampe for danskeren i FC Barelona, mens han har scoret 10 mål i 56 kampe for det danske landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P