1 min læsningCifuentes sender takkebrev til AaB-familien

På Twitter har Marti Cifuentes delt et langt brev, hvor han takker alle omkring den nordjyske klub.

1 min læsning
Cifuentes flytter med familien til Stockholm og Hammarby I.F. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

‘Til AaB-familien’

Sådan indleder Marti Cifuentes sit takkebrev efter mandagens nyhed fra det nordjyske. Spanieren forlader AaB med øjeblikkelig virkning for at indtage positionen som cheftræner i svenske Hammarby I.F.

– Det har været en ære, at være cheftræner i klubben. Et intenst år fyldt med masser af oplevelser, jeg aldrig vil glemme. Tak til alle fans for opbakningen. En speciel tak til Vesttribunen, I er fantastiske. Tak til spillere og stab – I har gjort det meget nemt for mig, og det har været en fornøjelse at arbejde med jer, skriver Cifuentes og fortsætter.

– Jeg gav alt, jeg havde for at nå klubbens mål. Held og lykke med resten af sæsonen, jeg er sikker på, at I klarer det fantastisk. Jeg vil støtte jer fra afstand, slutter Cifuentes brevet.

Allerede tirsdag starter spanieren på sit nye job, når træningen starter hos Hammarby.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer