1 min læsningCifuentes er landet: Glad for endelig at være her

Mandag aften gik aftalen mellem AaB, Hammarby og Martí Cifuentes igennem, og dermed kan den spanske cheftræner allerede tirsdag stå i spidsen for sin første træning som ny Hammarby-chef.

1 min læsning
Foto: Ritzau Scanpix / Agency/Janerik Henriksson

Det var ikke helt så lige til, men nu er tingene kommet på plads.

Martí Cifuentes var trods AaB’s salg til Hammarby kontraktligt forpligtet til nordjyderne til udgangen af februar, men nu er de tre parter blevet enige om en aftale, der sender spanieren til Stockholm med det samme.

– Jeg er glad for endelig at være her, og jeg ser frem til at starte arbejdet med mine nye kollegaer og med spillerne. Det er altid specielt at møde en ny gruppe spillere, og det er selvsagt vigtigt, at vi nu lærer hinanden at kende. Det bliver sjovt at starte arbejdet på banen og lægge fundamentet for vores spil, siger Martí Cifuentes til Hammarbys hjemmeside.

Læs også: Officielt: Cifuentes forlader AaB øjeblikkeligt

Også i Hammarby er der stor tilfredshed med langt om længe at få den træner, som de har betalt for.

– Det er rart, at Martí er på plads. Selvom vi har arbejdet udfra den allerede besluttede pre-season plan i de forgangne to uger, så føles det som om, at det starter nu. Vi har arbejdet på at få Martí hertil så tidligt som muligt, mens vi på samme tid har haft fuld forståelse for AaB’s situation. Nu er han her, og nu kan vi se fremad, siger Hammarbys sportschef Jesper Jansson.

Læs også: Favorit til AaB’s ledige trænersæde skal findes hos ligakonkurrent

Cifuentes landede i Stockholm mandag aften, hvorefter han fik en rundvisning på sin nye arbejdsplads.

Tirsdag skal han stå i spidsen for sit første træning for holdet, der hos fansene går under navnet ’Bajen’. Her får han blandt andet de tre danskere Bjørn Paulsen, Jeppe Andersen og Mads Fenger under sine vinger.

Timeline

Notifications

Notifikationer