1 min læsningNorsk træner bekræfter snarligt skifte: Alle ved, at han er her

Tobias Børkeeitet blev søndag spottet i en norsk lufthavn, og nu bekræfter Rosenborg-træner Kjetil Rekdal, at han håber, at Brøndby-spilleren bliver den første, som han henter til klubben.

1 min læsning
Tobias Børkeeiet Brøndby IF Rosenborg Kjetil Rekdal
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Intet er afgjort, men det lugter langt væk af et skifte til den vaklende norske storklub Rosenborg for Brøndbys Tobias Børkeeiet.

De 26-dobbelte norske mestre trænede mandag, og selvom Børkeeiet ikke var en del af træningen, bekræfter cheftræner Kjetil Rekdal, at den nuværende Brøndby-spiller befinder sig i den norske storklub.

Læs også: Officielt: Brøndby-stopper solgt til Norge

– Jeg kan ikke sige andet, end at han er her. Der er ingenting, som er sikkert. Alle ved, at han er her, vi ønsker at tilknytte ham og håber at få tingene på plads, siger Rekdal ifølge Adresseavisen.

Rekdal har denne vinter overtaget trænerposten i Rosenborg fra Åge Hareide, og han er sikker på, at Børkeeiet passer godt ind i Trondhjem-klubben.

– Han er ung, norsk og har stort potentiale. Han har en god fysik og størrelse og er en spændende spiller, forklarer Rekdal, som ligeledes kan berette, at han den 22-årige nordmand er tiltænkt en plads på en lidt overraskende plads.

Det er bliver nemlig ikke i midterforsvaret men derimod på midtbanen, at Kjetil Rekdal vil bruge den snart tidligere Brøndby-spiller.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer