3F Superligaen

Officielt: Brøndby-stopper solgt til Norge

Så er det officielt. Handlen mellem Sarpsborg og Brøndby IF er lukket, og Anton Skipper skifter øjeblikkeligt til Norge.

Anton Skipper skifter til Sarpsborg.
Anton Skipper har spillet sin sidste kamp i Brøndby-trøjen. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix.

Brøndby sælger Anton Skipper til norske Sarpsborg. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Brøndby har sikret sig en videresalgsklausul på den 21-årige midtstopper, der dog ikke udelukker en retur til Vestegnen senere hen.

Læs også: OVERBLIK: Vinduets største fodbold transfers

Anton Skipper spillede i ungdomsårene for Brøndby IF, men har aldrig formået at spille sig til en fast plads på superligamandskabet. Forsvarsspilleren har siden sin debut i 2019 spillet 16 kampe for de blågule og glæder sig til nye udfordringer.

– Jeg har selvfølgelig gjort mig mange tanker om at skulle sige farvel til min klub, men jeg glæder mig rigtig meget til at skifte til Sarpsborg og ser meget frem til at begynde på en frisk i Norge, siger Skipper og fortsætter.

– Jeg har været i Brøndby IF i mange år og har lært en hel masse. For mig er det ikke et farvel til Brøndby IF, men et ’på gensyn’ til klubben og de fans, der altid har støttet mig igennem årene. En stor tak til alle i klubben og fansene – tak, slutter Skipper.

Samtidig med Skippers afgang til Sarpsborg ser det ud til at Brøndby kan sende endnu en spiller til Norge. Læs mere om det her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P