1 min læsningMedie: Brøndby tæt på Uhre-erstatning

Brøndby er ifølge Ekstra Bladet tæt på at finde en erstatning for Mikael Uhre, som ligner en mand, der er færdig på den københavnske vestegn.

1 min læsning
Carl Bjørk Brøndby IF Norrköping
Foto: Norrköping IF
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mikael Uhre ser ud til at være tabt for Brøndby IF, og dermed mister klubben en spiller, der både i sidste sæson og i denne har været topscorer i Superligaen.

I Brøndby har sportsdirektør Carsten V. Jensen dog ikke ligget på den lade side i forhold til at finde en erstatning, hvis man skal tro Ekstra Bladet.

Læs også: Uambitiøst af Uhre – Stærkt lavet af Brøndby

Avisen mener nemlig at vide, at Brøndby er tæt på at lukke en aftale med svenske IFK Norrköping om den 22-årige angriber Carl Bjørk.

Bjørk har i den forgangne Allsvenskan-sæson scoret syv mål i 30 kampe for Norrköping, der sluttede som syver i den bedste svenske række.

Ligesom det er tilfældet med Mikael Uhre, så har også Carl Bjørk kontraktudløb i Norrköping om et år, og det har Brøndby eftersigende udnyttet særdeles kløgtigt.

Læs også: Medie: Brøndby sælger forsvarsspiller

Mens Brøndby menes at få 20 millioner kroner for Mikael Uhre, skal de ifølge Ekstra Bladet kun slippe 3,5 millioner kroner for den svenske erstatning.

Björk er født i Umeå, hvor han også har spillet ungdomsfodbold. Han kom til Norrköping i sommeren 2016, og siden er det blevet til lejeophold i både Sylvia fra den tredjebedste række og Trelleborg fra den næstbedste række.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P