3 min læsningUambitiøst af Uhre – Stærkt lavet af Brøndby

Mikael Uhre ligner efterhånden en mand, der har spillet sin sidste kamp for Brøndby IF i denne omgang. Det kommer ikke som den store overraskelse, at angriberen vil prøve sig af på en anden hylde, men hylden han har valgt, overrasker til gengæld.

3 min læsning
Mikael Uhre Brøndby IF Philadelphia Union Allan Hvid
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Mikael Uhre har scoret 48 mål for Brøndby IF, og med en topscorertitel i sæsonen, hvor mesterskabet endelig kom tilbage til den københavnske vestegn, har han også sikret sig evig legendestatus i klubben.

Selv med bare et enkelt år tilbage af sin kontrakt kan han ovenikøbet være med til at sikre Brøndby en solid økonomisk gevinst. Alligevel undrer det hos campo.dk’s chefredaktør, at Uhres valg eftersigende er faldet på den amerikanske MLS.

– Det var forventeligt, at Mikael Uhre skulle sælges. Han er Superligaens topscorer for anden sæson i træk, og alene med målet i Aarhus mod AGF, har han sikret sig evig hæder i Brøndby. Men jeg forstår ikke, hvorfor det – som det ser ud til nu – ender med et skifte til MLS. I min optik er det sportsligt uambitiøst, hvis han skifter dertil, og jeg har også svært ved at se, at han kan have seriøse drømme om at komme til VM i efteråret nu, lyder det fra Allan Hvid.

Læs også: Officielt: Brøndby har accepteret bud på Mikael Uhre

– Det ville han til gengæld kunne have, hvis han for eksempel skiftede til Premier League eller Bundesligaen, eller sågar endda til Holland eller Belgien. Men måske har der ikke været gode nok bud på ham fra de ligaer, og man må også have respekt for, at han måske vælger en flot pakke i USA med god økonomi og en stor oplevelse for familien, lyder det videre fra chefredaktøren på campo.dk.

Det skulle angiveligt være MLS-klubben Philadelphia Union, der har både fået ’ja’ fra Brøndby og Mikael Uhre. Klubben fra Pennsylvania blev i den forgangne sæson toer i den østlige MLS-konference, mens playoff-eventyret blev standset af New York City, der senere vandt turneringen.

Selvom Mikael Uhre ikke høster roser for sit valg af klub, så er der netop roser i retning mod Brøndby, der har handlet snarrådigt i situationen.

– Det er stærkt lavet af Brøndby. Det kan ikke være anderledes. Nu er det jo ikke sandt, bare fordi det har stået i Ekstra Bladet, men hvis klubben får 20 millioner kroner for ham, som der har været skrevet, så er det et vildt godt salg. De får ovenikøbet styr på det i god tid inden deadline, så de også kan agere, hvis den rette afløser dukker op. Men jeg tror nu ikke, CV forhaster sig her. Jeg kan godt se Marko Divkovic få chancen i foråret, og jeg tror ikke, Brøndby for alt i verden henter en forstærkning, lyder det fra Allan Hvid.

Læs også: Afslører Brøndby-spillere kommende klubber her?

Mikael Uhre har i alt nået at repræsentere Brøndby IF 123 gange, siden han i juli 2018 skiftede fra SønderjyskE. I november fik Uhre debut på det danske A-landshold, da han fik de sidste 18 minutter af kampen mod Skotland.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P