1 min læsningFavorit til AaB’s ledige trænersæde skal findes hos ligakonkurrent

Fra 1. marts står AaB, som tingene står lige nu, uden en egentlig cheftræner. Derfor arbejdes der på højtryk i Aalborg i bestræbelserne på at finde en afløser til afgående Martí Cifuentes, og aalborgenserne kigger angiveligt mod ligakonkurrent.

1 min læsning
Lars Friis Viborg FF AaB
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Thomas Thomasberg var længe udråbt som favorit til at overtage det snart ledige trænersæde i AaB.

Det lader dog til at interessen for den nuværende Randers FC-cheftræner er kølnet en del, da kronjyderne ønsker for stor en sum, for at slippe ham. Derfor må de i AaB se på alternative løsninger, og ifølge Nordjyske kigger nordjyderne derfor mod ligakonkurrenterne fra Viborg FF.

Her har Lars Friis været træner i et år, men det kan vise sig at blive en kort fornøjelse hos de grønblusede oprykkere, for ifølge Nordjyske er Friis netop nu favorit til at overtage trænerposten hos de firedobbelte danske mestre.

AaB har stadig spanske Martí Cifuentes på kontrakt, men senest til marts er han fortid i klubben, hvorfor trænersædet i Aalborg skal overtages.

Læs også: AaB forlænger med angriber og sender ham til Østrig

I Viborg er de dog næppe villige til bare at lade Friis gå, og det kan derfor vise sig vanskeligt for AaB at få fingrene i træneren før til sommer.

Det vil betyde, at AaB er nødt til at hente en midlertidig træner så længe, for ingen af klubbens to assistenttrænere, Rasmus Würtz og Oscar Hiljemark, har den fornødne P-trænerlicens, der kræves for at stå i spidsen for et superligamandskab.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer