1 min læsningAaB forlænger med angriber og sender ham til Østrig

Tim Prica og AaB har forlænget aftalen til sommeren 2025 - samtidig udlejes den svenske angriber til østrigske WSG Tirol frem til sommeren 2023.

1 min læsning
AaB og Tim Prica har papir på hinanden frem til sommeren 2025.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2021

Tim Prica tilsluttede sig AaB for halvandet år siden, hvor han blev hentet til fra svenske Malmö F.F.

Nu bekræfter AaB i en pressemeddelelse og på twitter, at man har valgt at forlænge med den svenske U21-landsholdsangriber. Den nye kontrakt løber til sommeren 2025.

AaB oplyser samtidig, at man har valgt at udleje netop Tim Prica til østrigske WSG Tirol. Lejeopholdet varer til sommeren 2023.

AaB opholder sig for tiden i Malta, hvor den nordjyske klub deltager i træningsturneringen Tipsport Malta Cup. Her mødte Superliga-klubben WSG Tirol i træningsturneringens anden kamp.

Læs også: AaB fik uafgjort i testkamp mod østrigsk modstander

De to klubber spillede testkampen mod hinanden fredag den 21. januar, og her har Tim Prica tilsyneladende formået at imponere begge klubber i en sådan grad, at AaB blot tre dage senere kunne offentliggøre, at man har forlænget med Prica og samtidig har udlejet ham til selvsamme klub, som man spillede testkamp mod tre dage forinden.

Tim Prica glæder sig til udlejningen til den østrigske Bundesliga:

– Det er en fantastisk god mulighed for mig. Jeg har fået et meget positivt indtryk af klubben, som vi jo mødte forleden her på træningslejren på Malta, og jeg er sikker på, at det er det rette skridt for både mig og AaB.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer