2 min læsningVanvittig PL-kamp: Afbrydelse, blodig dansker, annulleret rødt og forsinket 2. halvleg

Det var masser af underholdning, da Brentford og Wolverhampton lørdag tørnede ud i Premier League.

2 min læsning
Mathias Jensen og Brentford.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Kampen mellem Brentford og Wolverhampton lørdag bød på masser af underholdning.

Der var dog ikke tale om underholdning i form af flot spil og et hav af mål – Det var i stedet en 20 minutter lang afbrydelse, et grimt sammenstød mellem danske Mathias Jensen og holdkammeraten Rico Henry og en forsinkelse af 2. halvleg, der blev de store overskrifter fra kampen.

Efter 21 minutters spil var Mathias Jensen involveret i et grimt sammenstød, da han og holdkammeraten Rico Henry knaldede hovederne sammen ved højt fart. De var begge på vej til at heade til bolden, og ingen af dem nåede at se hinanden.

Begge spillere røg direkte i jorden, og man kunne efterfølgende se en blodig Mathias Jensen forlade banen for at lade sig udskifte. Du kan se klippet af episoden øverst i artiklen.

Læs også: Thomas Frank om Eriksen-rygter: Viser hvor langt vi er kommet i Brentford

Der gik ikke lang tid efter kampen var blevet genoptaget, før den måtte afbrydes igen. Denne gang skyldes afbrydelsen, at der fløj en drone rundt over stadion. Det kan du læse mere om her.

Som konsekvens blev spillerne fra begge klubber sendt i omklædningsrummene, før man tyve minutter senere kunne genoptage kampen.

Efter en første halvleg, der endte med at vare i 71 minutter, kunne de to mandskaber gå i omklædningsrummene endnu en gang. Stillingen ved pausen var 0-0.

Hvis man troede, at første halvleg havde budt på afbrydelser nok, kunne man godt tro om igen. Da spillerne var gået på banen til 2. halvleg og tilskuerne var klar til at se en fodboldkamp uden afbrydelser, virkede dommerens kommunikationsudstyr ikke. Kampen blev derfor kortvarigt atter udsat, mens dommeren fik styr på teknikken.

Læs også: Landsholdskollega håber at blive holdkammerat med Eriksen

Da anden halvleg endelig blev fløjtet i gang, skulle Wolves’ Joao Moutinho blot bruge tre minutter på at gøre det til 0-1 for udeholdet. En flot førsteberøring på kanten af feltet gav ham plads til at skrue bolden i mål.

Efter 68 minutter var kampen offer for endnu en kontroversiel episode, da Wolverhamptons Toti Gomes blev tildelt et rødt kort. Wolves-spillerne brokkede sig med det samme, og efter et VAR-tjek blev det røde kort korrekt omstødt til et gult et af slagsen.

Brentfords spillere kom sig dog hurtigt over den glippede chance for at spille resten af kampen i overtal, da Ivan Toney scorede på indlægget fra det efterfølgende frispark. 1-1.

Efter 78 minutter bragte Wolverhampton sig så foran igen, da Ruben Neves sparkede den ind ved nærmeste stolpe – Danske Jonas Lössl så ikke helt god ud i situationen, hvor han gav lidt for meget plads.

Wolverhampton bragte sig også på 1-3 fem minutter inde i dommerens tillægstid, men målet blev annulleret for offside efter VAR. Kampen endte dermed 1-2 til Wolverhampton, og Brentford fortsætter sin pointfattige stime.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer