2 min læsningEriksen træner med hos storhold

Ifølge agenten har Christian Eriksen kurs mod den engelske Premier League, men det er ikke en Premier League-klub, som han har trænet med hos fredag.

2 min læsning
Christian Eriksen Ajax ungdomshold træning
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Først trænede han individuelt på OB’s baner i Odense, så kom der billeder fra individuel træning i Schweiz.

Nu lader det dog til, at Christian Eriksen også har med- og modspillere til træning. Ifølge hollandske De Telegraaf trænede Christian Eriksen nemlig med hos Ajax’ ungdomshold fredag.

Ifølge den hollandske avis var ungdomsspillerne i Eriksens tidligere klub ganske benovede over at træne med den danske stjerne.

Læs også: Thomas Frank om Eriksen-rygter: Viser hvor langt vi er kommet i Brentford

Det er den tidligere Ajax- og Everton-forsvarsspiller, John Heitinga, der er træner for Ajax’ ungdomshold, men selvom den i dag 38-årige Heitinga sluttede sin karriere i Ajax, nåede han aldrig at spille sammen med Eriksen. Eriksen forlod nemlig Ajax to år inden, at Heitinga vendte retur.

Eriksen fik dog lov at hilse på et par af sine tidligere holdkammerater i form af Davy Klaasen, Daley Blind og Dusan Tadic, mens Lasse Schöne ifølge De Telegraaf havde taget turen fra Nijmegen for at hilse på sin landsmand og tidligere holdkammerat.

Selvom træningssessionen selvsagt har fået Ajax-fans til at krydse fingre, så kan de formentlig godt glemme alt om at få Eriksen tilbage til Amsterdam-klubben.

Læs også: Leicester-manager: Vi er ikke i stand til at hente Eriksen

Træningen var nemlig en éngangs-fornøjelse for både Eriksen og de mange beundrer på Ajax’ ungdomshold.

– Christian vil til Premier League, og jeg forventer, at det kommer til at ske snart. Han ønsker at komme til en klub, hvor han kan spille så meget som muligt, så han er i stand til at spille VM, han er nødt til at komme i form og spille på højeste niveau, lød det fra Eriksens agent, Martin Schoots, i forbindelse med træningen i Ajax.

Christian Eriksen spillede i Ajax fra januar 2009 til august 2013.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer