1 min læsningLeicester-manager: Vi er ikke i stand til at hente Eriksen

Leicesters cheftræner, Brendan Rodgers, fortæller, at klubben ikke er i stand til at hente Christian Eriksen som det ser ud lige nu.

1 min læsning
Brendan Rodgers fortæller, at Christian Eriksen ikke er et emne i Leicester.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Et af transfervinduets mest interessante emner er, hvor Christian Eriksen kommer til at tørne ud i fremtiden.

Christian Eriksens agent har tidligere udtalt, at den danske stjerne har sagt, at “England føles som hjem“.

Siden er spekulationerne om danskerens fremtid blevet indsnævret til i høj grad at handle om, hvilken klub i Premier League, der får fornøjelsen af at skrive under med Christian Eriksen.

Læs også: Thomas Frank om Eriksen-rygter: Viser hvor langt vi er kommet i Brentford

En af de klubber, der er blevet sat i forbindelse med Christian Eriksen, er Leicester. På at pressemøde fredag kunne Leicester-manager Brendan Rodgers dog løfte sløret for, at det nok ikke kommer til at ske.

– Som de ser ud lige nu, er det ikke noget, vi kigger på. Jeg håber virkelig, at han kan komme tilbage og spille igen, men vi er ikke i stand til at hente ham på nuværende tidspunkt, sagde Brendan Rodgers på pressemødet.

Læs også: Portræt: Christian Eriksen – Hvor skal fodboldkarrieren fortsætte?

Manageren fortalte videre, at det især er det finansielle aspekt ved at hente Christian Eriksen, der afholder klubben fra at skride til handling.

– Det skyldes primært det finansielle. Vi er i en position, hvor vi ikke kan gøre så meget i januar-transfervinduet, så i stedet fokuserer vi på de spillere, vi har, og ønsker Christian alt det bedste, siger han.

Brendan Rodgers understregede efterfølgende, at han mener, Christian Eriksen har et enormt potentiale, og at han krydser fingre for ham.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer