3F Superligaen

Officielt: AaB køber ny angriber

AaB har forhandlet en aftale på plads med Hobro om et køb af Kasper Høgh, der skifter øjeblikkeligt på en aftale frem til sommeren 2026.

Kasper Høgh er ny mand i AaB
Kasper Høgh er ny mand i AaB. Foto: aabsport.dk

AaB melder fredag morgen ud, at man har sikret sig en ny skikkelse i truppen. Der er tale om den 21-årige angriber Kasper Høgh, der skifter fra Hobro på en aftale til sommeren 2026. Her er klubberne nemlig blevet enige om en transfer, der sender angriberen til Aalborg med det samme. Noget, der glæder hovedpersonen.

– Jeg er utrolig taknemmelig og vil gerne takke alle i Hobro I.K. for at have været med til at kickstarte min karriere, og jeg ønsker klubben alt det bedste fremover, lyder det fra Kasper Høgh til AaB’s hjemmeside.

– At skifte til AaB allerede nu, er hvad jeg havde håbet på, og jeg ser virkelig frem til at tage næste skridt. Jeg ser mig selv som en hårdtarbejdende ni’er, som kan bidrage med både noget vildskab og fart, men allerhelst vil jeg egentlig bare lade støvlerne tale.

Kasper Høgh fik sin fodboldopdragelse i Randers FC, hvor han i 49 U/19-kampe scorede 49 mål. I førsteholdssammenhæng blev det til 22 kampe og et mål for randrusianerne.

Læs også:
Tidligere landsholdsspiller giver en hånd med i AaB

I AaB skal Kasper Høgh fremover spille i trøjenummer 39.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P