3F Superligaen

Tidligere landsholdsspiller giver en hånd med i AaB

Den tidligere landsholdsback, Kasper Bøgelund, er til daglig massør i sin tidligere klub AaB, men i fraværet af cheftræner Martí Cifuentes på træningslejren på Malta, giver den 41-årige massør nu en hånd med på træningsbanen.

AaB Kasper Bøgelund træningslejr Malta
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han er til daglig massør i AaB tre-fire gange om ugen, men i denne uge er rollen lidt større.

Den tidligere højreback, Kasper Bøgelund, er nemlig med AaB på træningslejr på Malta, og ved siden af sit job som massør, giver han en hånd med på træningsbanen, da AaB er uden både cheftræner Martí Cifuentes og assistenttræner Oscar Hiljemark.

– Det har dog ikke på noget tidspunkt været planen, at jeg skulle andet end at passe mit job med at massere spillerne hernede. Selvfølgelig giver jeg en hånd med, når der er brug for det, selvom træningsøvelserne godt nok har ændret og udviklet sig en del, siden jeg spillede for snart 10 år siden, siger Kasper Bøgelund ifølge Nordjyske.

Mens AaB ikke har ønsket at have Martí Cifuentes med til Malta, da spanieren vil være fortid i den nordjyske klub til marts, er Oscar Hiljemark hjemme i Sverige for at passe sin træneruddannelse der, og derfor er det den tidligere AaB-anfører Rasmus Würtz, der står for AaB-spillernes træning – men altså med hjælp fra sin tidligere holdkammerat.

Læs også: AaB lader Cifuentes blive hjemme fra træningslejr

Kasper Bøgelund skiftede i 2008 fra Borussia Mönchengladbach til AaB, hvor karrieren sluttede ved årsskiftet mellem 2012 og 2013.

På landsholdet blev det til i alt 17 landskampe for den i dag 41-årige fynbo, der blandt andet repræsenterede Danmark ved VM i 2002 og EM i 2004.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P