2 min læsningPeter Sørensen udstikker ingen garantier til nye spillere: De må bevise sig

Peter Sørensen er glad for sine tilgange, men vil ikke love nye spillere fast spilletid. Det er nemlig noget, man skal gøre sig fortjent til, lyder det fra Vejle-cheftræneren til campo.dk, inden afrejse til træningslejren i Tyrkiet.

2 min læsning
Peter Sørensen vil ikke give garantier til nye spillere
Peter Sørensen er glad for sine tilgange, men vil ikke udstikke nogle garantier til sine spillere. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Der har som vanligt været gang i både til- og afgangene på spillersiden i Vejle Boldklub, hvor klubben indtil videre har hentet tre nye spillere til, mens man samtidig har vinket farvel til seks mand i dette transfervindue.

For cheftræner i Vejle Boldklub, Peter Sørensen, har der været vigtigt at fortynde truppen samtidig med at styrke den, inden forårets vigtige kampe, hvor man kæmper for superligaoverlevelse i Nørreskoven. Det fortæller han til campo.dk:

– Det har helt klart været et mål for mig, at vi skilte os af med spillere i det her transfervindue. Vi har haft en for stor trup og for mange, som ikke har været gode nok, fortæller Peter Sørensen til campo.dk efter torsdagens træningspas.

På tilgangssiden har klubben hentet målmanden Lucas Hägg Johansson i Kalmar, forsvarsspilleren Raúl Albentosa i Dinamo Bukarest samt midtbanespilleren Ebenezer Ofori i AIK Stockholm.

Selvom de alle er hentet ind med henblik på at forstærke Vejles startellever, vil Peter Sørensen dog ikke udstikke nogle garantier om fast spilletid til nogen af dem. I stedet må de vise på træningsbanen og i kamp, at de er værd at satse på i det vigtige forårsprogram.

– De er allesammen i lige konkurrence med alle andre. Der er ikke nogen, som er sikre. Hvis det viser sig, at Hetemi lige pludselig i løbet af opstarten er vores klart bedste midtbanespiller, så spiller han. Uanset om vi nu har hentet Ofori. Og hvis Brunst er bedre end Lucas, så spiller Brunst. Hvis Provstgaard viser sig, at være en af vores to bedste stoppere, så spiller han også. Sådan er det, lyder det uden tøven fra Vejle-chefen, der herefter sætter lidt flere ord på tilgangene.

– Det forekommer mig, at Raúl er en rigtig dygtig stopper. Det forekommer mig også, at Ofori er en særdeles dygtig midtbanespiller. Derudover har vi fået en målmand, der har spillet halvanden hundrede kampe for Kalmar i midten af Allsvenskan, der har et niveau, der minder om vores. Derfor har vi også en idé om, at han kan komme ind og udfordre Alexander Brunst. Som udgangspunkt har vi dog taget spillere ind, der kan forstærke os. Men det må de også vise. Det er ikke nok at komme fra Spanien, lyder det fra Peter Sørensen.

Læs også:
Officielt: Vejle profil til Qatar

Vejle Boldklub åbner sin forårssæson på udebane i Silkeborg den 20. februar. Her kan de muligvis se frem til fulde huse, da Silkeborg IF i samarbejde med en sponsor byder på gratis fodbold.

Inden da tager holdet på træningslejr i Tyrkiet, hvor de rejser søndag den 23. januar og er afsted de næste 15 dage.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer