2 min læsningOfficielt: Brasiliansk kultspiller skriver med FC Midtjylland

Den brasilianske angriber, Vágner Love, har skrevet under på en kontrakt med FC Midtjylland. Det meddeler klubben torsdag.

2 min læsning
Vágner Love har spillet sammen med Ronaldinho
Ronaldiho og Vagner Love har tidligere spillet sammen i Flamengo og for Brasiliens landshold. Foto: FCM.dk

Superligaen har fået sig en ny superstjerne, idet 37-årige Vágner Love har skrevet under på en kontrakt med FC Midtjylland. Det melder klubben ud denne torsdag.

Dermed tilslutter Vágner Love sig FC Midtjyllands øvrige brasilianere i form af Evander, Paulinho, Júnior Brumado, Marrony, Juninho og Charles.

Den 37-årige angriber har senest været på kontrakt i kazakhstanske Kairat Almaty, hvor det blev til 57 kampe og 27 mål.

Storhedstiden for den aldrende brasilianer var dog i CSKA Moskva, hvor han scorede mere end 120 mål. Han har desuden fået 25 A-landskampe for Brasilien, hvor det er blevet til ni scoringer.

Læs også: FC Midtjyllands sportschef om Vágner Love: Kan dele ud af sin erfaring

Nu står den dog på Superligaen, hvor han tilslutter sig en række andre kultnavne som Rafael van der Vaart, Eric Djemba-Djemba, Khalid Boulahrouz og Olof Mellberg, som også tidligere skiftede til den danske Superliga.

FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, fortæller, at FC Midtjylland allerede for flere år siden forsøgte at hente den målfarlige brasilianer til klubben.

– Vi afsøgte muligheden for at hente Vagner Love år tilbage, men dengang kunne det ikke lade sig gøre. I efteråret genoptog vi dialogen og har nu landet en kort aftale, og det er vi glade for, siger Svend Graversen i en pressemeddelelse.

FC Midtjylland og Vágner Love har skrevet under på en aftale, der gælder for resten af den indeværende sæson.

Vágner Love får nummer 19 i FC Midtjylland, og han begynder træne med sine nye holdkammerater senere i denne uge.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P