1 min læsningFC Midtjyllands sportschef om Vágner Love: Kan dele ud af sin erfaring

FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen fortæller, at en af årsagerne til at hente Vágner Love er, at han kan dele ud af sin erfaring.

1 min læsning
Vágner Love og FC Midtjylland er en realitet.
Foto: Ivan Alvarado/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland kunne torsdag præsentere 37-årige Vágner Love som ny mand i klubben. Det kan du læse mere om her.

I pressemeddelelsen i forbindelse med offentliggørelsen af den målfarlige brasilianer, sætter FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen ord på, hvad det er for en spiller, man har hentet til Superligaens førerhold.

– Det er ikke længere en ung spiller, men gennem vores samtaler står det klart, at han er motiveret og ærgerrig, og det viser resultaterne fra hans fysiske tests også. Han vil kæmpe sin chance og har gennem hele sin karriere bevist sig som en træfsikker målscorer, lyder det fra sportschefen.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Vagner Love kommer med en enorm erfaring som fodboldspiller, hvor han har oplevet landsholdsfodbold, et hav af kulturer og forskellige ligaer. Den rutine gør ham til en god profil at få ind i truppen, hvor han kan dele ud af sin erfaring til de unge og andre brasilianere på holdet, forklarer Svend Graversen.

Læs også:
Officielt: Brasiliansk kultspiller skriver med FC Midtjylland
Svensk medie: Grytebust kan skyde en hvid pind efter Göteborg-skifte

37-årige Vágner Love står noteret for 279 mål i 592 kampe gennem sin lange karriere, der tæller klubber som Monaco, Besiktas, CSKA Moskva og flere brasilianske topklubber, hvor han har vundet 21 titler på tværs af klub- og landshold.

Vágner Love er blandt de mest scorende brasilianere i dette årtusinde sammen med Neymar, Ricardo Oliviera og Fred.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P