1 min læsningElfenbenskysten udraderer de forsvarende mestre, mens Ækvatorialguinea nupper andenpladsen

I tredje og sidste gruppespilsrunde til African Nations Cup var der to opgør på tapetet i Gruppe E. Her tørnede Elfenbenskysten sammen med Algeriet, mens Ækvatorialguinea mødte Sierra Leone med Alhaji Kamara og Mustapha Bundu i startelleveren.

1 min læsning
Elfenbenskysten sendte Algeriet ud af African Nations Cup torsdag aften
Foto: Charly Triballeau/AFP/Ritzau Scanpix

Sidste runde af gruppespillet ved dette års African Nations Cup for Gruppe E’s vedkommende blev spillet torsdag aften.

Her fik Elfenbenskysten den bedste start på deres opgør mod Algeriet, da Milan-profilen Franck Kessie sendte bolden i nettet efter 22 minutter på en flot og følt flugter (se målet øverst i artiklen). Med en sejr kunne ivorianerne desuden selv sikre sig førstepladsen i gruppen.

Læs også: African Nations Cup 2022 – få overblikket over de største stjerner her!

Riyad Mahrez og resten af Algeriet kunne ikke stille noget op, da Elfenbenskysten udbyggede føringen efter 40 minutter med et powerfuldt hovedstødsmål fra PSV-midtbanespilleren Ibrahim Sangare. 2-0 og nu skulle de forsvarende mestre fra Algeriet score tre gange for at puste nyt håb i drømmen om videre færden i turneringen.


I anden halvleg hamrede Arsenal-kantspilleren, Nicolas Pepe, det sidste søm i Algeriets kiste, da han gjorde det til 3-0. Mahrez brændte et straffespark for Algeriet, inden Sofiane Bendebka kunne pynte lidt på resultatet med et kvarter igen til 3-1. I kampens overtid var Sebastien Haller på pletten til 4-1 for Elfenbenskysten, der altså napper førstepladsen i gruppen.

Læs også:
Aubameyang efter hjerteproblemer: Jeg er tilbage!
Vágner Love: FC Midtjylland skal tilbage i Champions League!

I den anden kamp kom Ækvatorialguinea planmæssigt foran inden pausen på mål af Murcia-spilleren Pablo Ganet.

Sierra Lione med to superligaspillere i startopstillingen, i form af Randers FC’s Alhaji Kamara og AGF’s Mustapha Bundu, havde ikke det store at byde ind med. Og da Kamaras navnebror, Kei Kamara, brændte et straffespark i kampens udfasning, endte opgøret med en favoritsejr på 1-0 til Ækvatorialguinea, der er videre i turneringen med en andenplads.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer