1 min læsningSuperligaklub og sponsor inviterer til gratis fodbold

Der er gratis adgang til åbningskampen på forårssæsonen mellem Silkeborg IF og Vejle Boldklub.

1 min læsning
SPORT 24 og Silkeborg IF inviterer på gratis fodbold til forårspremieren
SPORT 24 og Silkeborg IF inviterer på gratis fodbold til forårspremieren. Foto: silkeborgif.com

SPORT 24 har i samarbejde med Silkeborg IF valgt at invitere på gratis superligafodbold, når den midtjyske klub søndag den 20. februar tager imod Vejle Boldklub.

Anledningen er SPORT 24’s 10-års jubilæum, som altså fejres på allerfineste vis. Det oplyser Silkeborg IF onsdag morgen på sin hjemmeside.

– Vi er nu kommet rigtig godt i gang med at udvikle og markedsføre Silkeborg IF-merchandise, og indtil videre har det været en stor succes for alle parter. Samtidig har vi 10 års-jubilæum, så vi synes, at der er rigtig meget at fejre – og det gøres vel allerbedst med en kæmpe fodboldfest på JYSK park, når forårssæsonen skydes i gang den 20. februar. Her vil vi sætte alle kræfter ind på at give fansene på et forhåbentligt fyldt JYSK park en stor oplevelse. Vi vil iværksætte en lang række tiltag, der skal gøre det til en kæmpestor dag på dét, der fortjent kaldes for Danmarks smukkeste fodboldstadion, siger SPORT 24’s direktør Henrik Bruun til superligaklubbens hjemmeside.

Læs også:
Superligaprofil har store drømme og ambitioner: Vil ikke sætte klubnavne på

Kampen har kickoff klokken 14, hvor hjemmeholdet jagter en top seks-placering, mens Vejle Boldklub kæmper for at overleve i Superligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer