4 min læsningSuperligaprofil har store drømme og ambitioner: Vil ikke sætte klubnavne på

Nicolai Vallys har brændt Superligaen af i efteråret, hvilket placerer ham i den allerøverste del af topscorerlisten. Selv har hovedpersonen drømme og ambitioner om større adresser, og Kent Nielsen har ikke noget imod at sælge til en konkurrerende klub i Superligaen.

4 min læsning
Nicolai Vallys
Nicolai Vallys har været en stor åbenbaring i Superligaen, hvor han overvintrer som nummer to på topscorerlisten. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Nicolai Vallys og Silkeborg IF har gang i en særdeles flot sæson, hvor klubben overvintrer i top seks samtidig med, at den offensive fodboldspiller blot er overgået af Brøndbys Mikael Uhre i toppen af topscorerlisten.

Selv erkender Vallys overfor campo.dk da også, at tingene har set ganske fornuftige ud for ham selv personligt og for oprykkerne i det netop overståede efterår.

– Efterårssæsonen har været rigtig god. Det har måske også været over mine egne forventninger, lyder det fra Nicolai Vallys til campo.dk efter fredagens træningspas på JYSK Park.

De førnævnte præstationer førte også til en kåring som klubbens bedste spiller kort før jul, hvor klubben afholdte en jule-komsammen inden ferien.

– Det er stadig ikke så mange år, jeg har været i et sådan miljø før. Det har været helt vildt godt for mig. Om det har været i Superligaen eller i 1. division, så har det været godt for mig at træne på det her niveau og spille kampene. Det har gjort mig bedre, siger Nicolai Vallys, der kom til Silkeborg i sommeren 2019 fra FC Roskilde, der året forinden hentede ham i Skovshoved IF.

Nicolai Vallys
Nicolai Vallys har i efteråret scoret syv mål og assisteret tre gange for Silkeborg IF. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

– Nu har jeg været her i 2,5 år og synes, at jeg er blevet en profil på et hold i Superligaen. Så jeg har da ambitioner om at skulle videre, men det er ikke noget, som jeg har travlt med. Jeg kan stadig rykke mig meget, og jeg har nogle mentale ting, som jeg kan blive bedre til. Der er stadig lidt Skovshoved IF gemt i mig til træning.

Hvad kan det være?
– Det kan være lidt fokus nogle gange. Jeg har svært ved at holde mit fokus i en hel træning. Det går meget godt her, men det er måske ikke alle trænere, der bærer lige meget over med det, siger Vallys, der trods drømme og ambitioner ikke vil sætte konkrette klubnavne på, hvad der kunne friste og lokke ham væk fra det midtjyske.

– Jeg vil altid være interesseret i at høre nærmere (om interesse fra andre superligaklubber, red.). Det er virkelig ikke mange klubber, hvor jeg hellere vil spille end her. Som vi spiller lige nu og kunne man komme i top seks, ville det også være helt fantastisk at få lov til at spille nogle virkelig sjove kampe, siger offensivspilleren og fortsætter:

– Sebastian (Jørgensen, red.) har tidligere sagt, at han ville lytte til FCK og Brøndby og ikke for at stå og afvise alt muligt. Men lad mig bare sige, at det ikke er mange klubber, jeg ville tage til fremfor Silkeborg i Danmark.

Det flotte efterår har da også affødt interesse i flere Silkeborg-spillere. Det bekræfter Kent Nielsen overfor campo.dk, hvor han afslører, at man er bekendt med, at flere klubber – både i udlandet og herhjemme – følger en række unavngivne Silkeborg-spillere tæt.

Kent Nielsen
Kent Nielsen har ikke umiddelbart et problem med at sælge sine spillere til andre superligaklubber. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Forholdt spørgmålet om hvorvidt cheftræneren hellere vil sælge sine spillere til udlandet end til rivaliserende superligaklubber lyder svaret:

– Det er for mig ligegyldigt. Det er naturligt for en klub som Silkeborg, at sende spillere videre til større adresser. Jeg håber dog, at spillerne tager til en højere hylde i Silkeborg, og med vores flotte efterår i mente og vores placering i tabellen, kan du næsten regne ud, hvilke klubber der er tale om her, lød det fra Kent Nielsen efter fredagens træning i Silkeborg.

Læs også:
AaB-målmand afviser ikke skifte til anden superligaklub: Vil lytte til alt

Spørger man Nicolai Vallys, om han har tænkt sig at gå efter topscorertitlen i efterårssæsonen, lyder svaret kækt, at det ville være dumt ikke at gøre andet.

– Det er nok mest mine venner, der har joket med det, men det er selvfølgelig noget, jeg går efter nu, lyder det slutvist fra den muntre offensivspiller, der sammen med Silkeborg spiller den første kamp i Superligaen søndag den 20. februar, hvor Vejle Boldklub besøger Jysk Park.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer