3F Superligaen

Officielt: Viborg sælger forsvarer til udlandet

Hollandske Kellian van der Kaap fortsætter karrieren i Bulgarien, hvor han har skrevet under med hovedstadsklubben Levski Sofia.

Rasmus Thelander var tæt på at rykke til F.C. København, men parterne kunne ikke blive enige
Rasmus Thelander var tæt på at rykke til F.C. København, men parterne kunne ikke blive enige. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Viborg FF melder onsdag middag ud, at man har solgt den hollandske forsvarsspiller Kellian van der Kaap til Bulgarien, hvor han fortsætter sin karriere hos Levski Sofia.

Et skifte, som hollænderen ser frem til, hvor han skal jagte mere spilletid end han fik hos Viborg.

– Da jeg skrev under med Viborg i sommer, var det ikke med en ide om, at jeg skulle videre allerede, men der er opstået en stor og spændende mulighed for mig, som jeg gerne vil forfølge.

– Jeg har været rigtig glad for at være i Viborg, og jeg har følt mig velkommen fra første dag. Det er en god klub med et godt miljø og en masse gode mennesker, og jeg ønsker drengene alt det bedste fremover, siger den hollandske forsvarsspiller til klubbens hjemmeside.

Læs også:
Viborgs nye offensive es studerer de allerbedste for selv at blive bedre

Den 23-årige forsvarsspiller nåede to kampe for Viborg FF, hvor han kom til i sommeren 2021 efter et skifte fra Maccabi Netanya.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P