1 min læsningMessi udeladt af argentinsk landsholdstrup

Når der senere i januar måned er landsholdssamling for det argentinske landshold, så bliver det uden deres helt store stjerne Lionel Messi.

1 min læsning
Den argentinske superstjerne Lionel Messi er ikke blevet udtaget til den kommende landsholdssamling senere i januar.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix.

Normalt forbinder man det argentinske landshold med Lionel Messi, når den hvide og blå stribede nation spiller landskampe. Dette bliver dog ikke tilfældet, når landsholdspausen indtræder senere i januar måned.

Den argentinske superstjerne er nemlig ikke blevet udtaget til den argentinske landsholdstrup, der skal spille imod henholdsvis Chile og Colombia i den sydamerikanske VM-kvalifikation. Det skriver ESPN onsdag aften.

Læs også: Xavi øger presset på Dembelé: Forlæng eller vi finder andre løsninger!

Paris Saint-Germain-spilleren har ikke været i aktion for det franske hold siden den 22. december, da Messi har været testet positiv for Covid-19 henover julepausen.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

På et Instagram-opslag tidligere på måneden fortalte den tidligere FC Barcelona-spiller, at han har været hårdt ramt af sygdommen og derfor har skulle bruge længere tid på at komme helt tilbage i topform igen.

Læs også: Drømmeskiftet i fare: AC’s krav udfordrer Barca

Det skulle angiveligt også være grunden til, at Messi er blevet udeladt fra den argentinske landsholdstrup samtidig med, at argentinerne allerede har kvalificeret sig til VM-slutrunden i Qatar.

Argentinas kamp imod Chile spilles den 28. januar, mens opgøret imod Colombia afvikles den 2. februar.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer