3F Superligaen

Hjemvendt Brøndby-ikon: Fremtiden ser lys ud

Brøndby IF hentede i slutningen af september Casper Ankergren hjem fra England og installerede ham som ny målmandstræner på Vestegnen. Den tidligere Brøndby-målmand kan berette om en målmandsgruppe med et kæmpe potentiale.

Brndby IF Casper Ankergren Mads Hermansen målmand
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Efter 14 år i England vendte Casper Ankergreen i september hjem til Danmark og den klub, som han i 2005 vandt det danske mesterskab med.

Ankergren blev kontaktet af Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen, da klubbens hidtidige målmandstræner Claus Fallentin havde valgt at stoppe, og Ankergren vendte derfor tilbage til klubben, som han forlod i 2007.

Læs også: Brøndby henter tidligere målmand hjem fra Premier League til trænerstaben

– Det har været super at komme ind til det målmandsteam, vi har. Nu kendte jeg dem i forvejen, men det har alligevel været endnu bedre, end jeg regnede med. Der er et kæmpe potentiale, lyder det fra Ankergren.

Casper Ankergren kom tilbage til Brøndby i en travl periode, hvor der både var Superliga, Europa League og pokalfodbold på programmet.

Her har Mads Hermansen været førstevalget på målmandsposten, men da han blev skadet, tog erfarne Thomas Mikkelsen over, hvilket gav plads på bænken til bare 19-årige Jonathan Aegidius.

– Mads kender vi allesammen og har set spille. Thomas gjorde det fantastisk, da han kom ind under Mads’ skade, og så har vi Jonathan, som er et rigtig stort talent, der kan nå langt, lyder det fra Ankergreen, der ser positivt på fremtiden.

Læs også: Kunne have valgt FCK: Fik bedst følelse omkring Brøndby

– Målmandsfremtiden ser lys ud for klubben, for det er tre dygtige keepere med den rigtige indstilling og vilje til at arbejde hårdt.

Casper Ankergren kom kom til Brøndby IF fra Køge Boldklub i 2001, og efter seks og et halvt år, et mesterkskab og 123 officielle kampe gik turen til engelske Leeds. Her spillede han i tre og en halv sæson, inden turen gik videre til den engelske sydkyst og Brighton.

Læs også: Brøndby-forsvarer: Det bliver hårdt

I Brighton spillede Ankergren i syv år, inden han i sommeren 2017 gik på fodboldmæssig pension. Efterfølgende fik han dog arbejde som målmandstræner- og scout i samme klub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P