1 min læsningBrøndby-forsvarer: Det bliver hårdt

Sigurd Rosted og Brøndby er i fuld færd med opstartstræningen forud for forårssæsonen.

1 min læsning
Brøndby er i fuld sving med opstartstræningen forud for forårssæsonen i Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mange fodboldfans misunder nok de forskellige spillere i Superligaens klubber fra tid til anden – for at leve af at spille fodbold, det må da bare være livet.

Selvom den tanke nok ikke er helt forkert det meste af tiden, er der dog især ét tidspunkt på året, hvor livet som fodboldspiller måske ikke er helt så fedt; vinteropstarten.

Det har dog ikke taget de gode humør fra Brøndbys Sigurd Rosted, der efter en ferie i blandt andet USA og Caribien er vendt retur sammen med de øvrige spillere i klubben for at forberede sig på forårssæsonen.

– Det var godt at komme tilbage og se drengene igen. Også selv om de første dage var med løbetest og andre tests for at få tjekket formen, udtaler nordmanden i et interview på Brøndbys egen hjemmeside.

Læs også: Avis: Brøndby-topscorer afviser lukrativt skifte

Sigurd Rosted erkender, at vinteropstarten er hård, men han er stadig glad for at være i gang igen.

– Det er selvfølgelig hårdt med mange løbeture i skoven og intense træninger på banen og i styrken (styrkelokalet, red.), men selv om man har en god ferie, så begynder man i den sidste at savne drengene og hverdagen herude, siger han og fortsætter:

– Nu skal de næste uger gå med endnu mere fysisk træning, og det bliver hårdt, men godt.

Brøndby har to planlagte træningskampe mod Lyngby og Viborg i slutningen af januar, inden klubben drager til Portugal for at deltage i træningsturnering Atlantic Cup i begyndelsen af februar.

Timeline

Notifications

Notifikationer