1 min læsningFCK-angriber rådet til at finde ny klub af den sportslige ledelse

Kamil Wilczek afslører, at både Jess Thorup og Peter Christiansen har anbefalet ham at kigge efter en ny klub i dette transfervindue.

1 min læsning
Kamil Wilczek er blevet rådet til at forlade klubben i dette transfervindue af den øverste sportslige ledelse i FCK
Kamil Wilczek er blevet rådet til at forlade klubben i dette transfervindue af den øverste sportslige ledelse i FCK. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Kamil Wilczek har langt fra haft så stor succes i F.C. København, som han havde det i Brøndby IF efter skiftet tilbage til dansk fodbold i sommeren 2020. Her har polakken haft svært ved at tilspille sig en fast plads i F.C. København og blive den profil, løverne havde tiltænkt.

Nu afslører den 34-årige angriber da også overfor det polske medie Sportowe Fakty, at både FCK-træner Jess Thorup og sportsdirektør Peter Christiansen har rådet Wilczek til at finde sig en ny klub i dette transfervindue.

– Før jul fortalte træneren mig, at jeg kan få svært ved at spille fast, så det ville være bedst, hvis jeg kiggede efter en anden klub. Hvis jeg blev, ville han tage mig i betragtning, når han sætter holdet, siger Kamil Wilczek og fortsætter:

– Det samme blev sagt af sportsdirektøren til min agent. Problemet er, at der har været stilhed siden det, og jeg ved ikke, hvad der venter mig, og snart starter ligaen. 

– Situationen er ikke let for mig. Den er blevet lidt tvetydig for mig, men jeg giver ikke op. Jeg kæmper.

Læs også:
F.C. København vil sælge Parken og Lalandia

Kamil Wilczek har siden skiftet fra tyrkiske Göztepe spillet 46 kampe for F.C. København, hvor det er blevet til 14 mål.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P