2 min læsningThomas Frank om Eriksen: Han er en topspiller

Christian Eriksen er de sidste par dage blevet rygtet kraftigt til Brentford, hvor Thomas Frank er manager. De to har en fortid sammen på det danske U17-landshold, og Frank erkender da også, at han er en stor beundrer af Eriksen.

2 min læsning
Thomas frank manager Brentford christian Eriksen Premier League
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Det begynder mere og mere at lugte af en retur til Premier League for Christian Eriksen.

Premier League-oprykkerne fra Brentford, som også mere eller mindre er en danskerkoloni i London, ligner en oplagt destination, og Thomas Franks mandskab er da også det varmeste navn på rygtebørsen i øjeblikket.

Forud for Brentfords udsatte kamp i Premier League mod Manchetser United blev Thomas Frank spurgt ind til sit forhold til den danske landsholdsprofil.

Læs også: Medie: Brentford har tilbudt Christian Eriksen en kontrakt

– Jeg kan fortælle, at Christian er en virkelig god spiller. Alle ved, at han er en topspiller fra Danmark. Jeg har arbejdet med ham tidligere. Han skal finde sig en klub. Jeg elsker at snakke om spillere her i huset. Jeg synes ikke, jeg skal tale om alle andre spillere. Måske kan jeg tale om Messi og Ronaldo.. specielt Ronaldo i dag, men derudover snakker jeg ikke meget om det, sagde Frank til Daily Football.

Selvom Thomas Frank helst ikke vil tale om spillere, der (endnu) ikke har deres dagligdag i Brentford, så har han været i kontakt med den danske 10’er.

– Ja ja selvfølgelig, specielt efter episoden (Eriksens hjertestop ved EM, red.), men det er længe siden, det var et par måneder efter episoden, men ikke siden da, forklarer Frank, der var U17-landsholdstræner for Eriksen fra 2008 til 2009.

– Jeg var sammen med Christian i et år, han var en ung dreng dengang, nu er han en voksen mand og en af verdens bedste spillere, lyder det rosende fra den nuværende Brentford-manager.

Læs også: Medie: Ajax-konkurrenter har kontaktet Eriksen

Thomas Frank har været landstræner for både det danske U16-, U17- og U19-landshold. I alt har han stået i spidsen for et dansk ungdomslandshold 106 gange.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P