LaLiga

Præsident-Perez: Denne Real Madrid-spiller fortjener at vinde Ballon d’Or

Real Madrids præsident, Florentino Perez, fortæller efter Super Cup-triumfen, at kroatiske Luka Modric fortjener at vinde Ballon d'Or.

Real Madrids præsident, Florentino Perez, fortalte efter triumfen i den spanske Super Cup, at Luka Modric fortener at genvinde Ballon d'Or.
Florentino Perez var en tilfreds mand efter Real Madrid vandt den spanske Super Cup søndag aften. Foto: AFP/Ritzau Scanpix.

Real Madrid vandt søndag aften finalen i den spanske Super Cup over Athletic Bilbao med 2-0 i en kamp, hvor Luka Modric blev kåret til kampens spiller.

Efter kampen var “Los Blancos'” præsident, Florentino Perez, ude med store roser til Real Madrids kroat på midtbanen, hvor han udtalte, at Modric fortjener at vinde en af de største priser i fodboldverden.

– Modric er i en helt fantastisk form, og er værdig til at vinde Ballon d’Or igen, siger Real Madrid-præsidenten ifølge Marca efter kampen.

Den kroatiske landsholdsspiller har tidligere vundet “den gyldne bold”, da han vandt den fornemme pris tilbage i 2018.

Læs også: Medie: Manchester City vil hente Real Madrid-stjerne

Luka Modric har kontraktudløb med den spanske kongeklub til sommer, men ifølge kroaten selv, så er en mulig forlængelse på trapperne. Det kan du læse mere om her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P