Premier League

Everton-job ikke en mulighed for Hjulmand

Kasper Hjulmands navn er flere gange røget op af hatten, når eksperter og oddssættere har skulle sætte navn på den næste manager i det nu ledige Everton-managersæde, men jobbet kommer for tidligt for Kasper Hjulmand, mener campo.dk's chefredaktør.

Kasper Hjulmand manager træner Everton Premier League
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Han ligger helt i toppen på favoritlisten med navne som Wayne Rooney, Roberto Martinez, Frank Lampard og Duncan Ferguson.

Men det bliver næppe Kasper Hjulmand, der bliver den næste manager i Premier League-klubben Everton, der søndag fyrede Rafael Benitez. Det mener i hvert fald campo.dk’s chefredaktør, Allan Hvid, der vurderer, at den nuværende danske landstræner ville takke nej til et eventuelt tilbud fra ‘The Toffees’.

– Det er enormt flot, at den danske landstræner er i spil til et stort topjob i Premier League, hvilket det her er. Det er navne som David Moyes, Roberto Martinez og Carlo Ancelotti, og endnu længere tilbage Howard Kendall og Walther Smith, man efterfølger i det her job. Alligevel tror jeg ikke, Kasper Hjulmand vil takke ja til jobbet lige nu, siger chefredaktør Allan Hvid, der dog ikke mangler tro på Hjulmands evner.

Læs også: Benitez sætter ord på Everton-fyring: Vidste det ikke blev nemt

– Han har kvalificeret Danmark til VM på absolut mest suveræne vis, og han har et helt fantastisk landsholdshold lige nu, hvor alle profilerne spiller og performer på klubniveau. Så med et VM om kun 10 måneder kan han på kort sigt skabe flere store resultater med Danmark, og det vil kun stille ham stærkere i forhold til fremtidige job. Og så kan vi snakke endnu større klubber. Så god mener jeg iøvrigt også, han er, lyder det fra Hvid.

Kasper Hjulmand har stået i spidsen for det danske landshold, siden han pludseligt overtog tøjlerne fra Åge Hareide grundet den igangværende Covid-19-pandemi.

Selvom den første kamp som landstræner bød på et nederlag til den onde ånd fra Belgien i starten af september 2020, har Kasper Hjulmand og det danske landshold siden redet på en bølge af succes, der både har budt på en EM-semifinale og en nærved perfekt VM-kvalifikation.

Læs også: Medie: Rooney på manager-listen i Everton

Perfekt var det langt fra den ene gang, hvor Kasper Hjulmand stod i spidsen for en udenlandsk klub.

– Kasper Hjulmand har tidligere prøvet at stå i spidsen for et fodboldhold (Mainz, red.), hvor han oplevede, at spille- og ledelsesstil tabte til resultater og pres. Derfor tror jeg, at han – hvis han skal vælge et klubhold igen – vælger en klub, der er mere afklaret, end Everton er lige nu. Klubben har haft syv managere på fem år, lyder det fra Allan Hvid.

Foruden tiden i bundesligaklubben Mainz, hvor Hjulmand blot fik 24 kampe til at bevise sig, har han været cheftræner i Lyngby Boldklub og af to omgange i FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P