Premier League

Benitez sætter ord på Everton-fyring: Vidste det ikke blev nemt

Søndag fyrede Everton deres manager, Rafael Benitez, og på den spanske træners egen hjemmeside, sætter han nu ord på fyringen.

Everton valgte søndag at fyre deres manager, Rafael Benitez, og senere samme dag, har den spanske træner nu sat ord på fyringen.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix.

Premier League-klubben Everton valgte søndag at offentliggøre, at de har valgt at fyre deres spanske manager Rafael Benitez. Den fyring kommer oven på en lang periode med dårlige resultater for Merseyside-klubben.

Senere selvsamme dag har Benitez for første gang sat ord på fyringen i Everton, som han blot nåede at stå i spidsen for i 200 dage. Det gør den spanske træner på sin egen hjemmeside.

– Vi vidste, at det ikke ville blive nemt, og at det var en stor udfordring – både emotionelt og i forhold til det sportsmæssige. Min kærlighed til denne by, for Merseyside og dens beboere fik mig til at acceptere udfordringen, men det er først når man er indenfor, at man indser størrelsen af opgaven.

Læs også: Thomas Frank efter Liverpool-nederlag: Det er til at kaste op over

– Fra den allerførste dag arbejdede mit personale og jeg som vi altid gør, med engagement og dedikation. Vi skulle ikke bare have resultater, vi skulle også vinde folks hjerter over. Imidlertid var den økonomiske situation og de medfølgende skader med til at gøre tingene sværere.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Jeg er overbevist om, at vi var blevet bedre, når de skadede spillere var tilbage, og ved ankomsten af nye spillere. Vejen til succes er ikke nem, og desværre er det sådan nutildags i fodbold, at søgen efter øjeblikkelige resultater gør, at der ikke er meget tålmodighed.

– Desværre har omstændighederne afgjort resultaterne, og det er ikke muligt at fortsætte projektet, skriver Rafael Benitez.

Læs også: United-manager om manglende Martial: Ville ikke med

Hvem der kommer til at overtage managersædet i Everton vides ikke endnu, men en stor Premier League-legende skulle ifølge The Telegraph være i spil til jobbet. Det kan du læse meget mere om her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P