Premier League

Thomas Frank efter Liverpool-nederlag: Det er til at kaste op over

Brentfords danske manager, Thomas Frank, var mere end ærgerlig over, at London-klubben tabte til Liverpool søndag eftermiddag.

Brentfords danske manager, Thomas Frank, mente ikke efter nederlaget til Liverpool, at London-klubben havde fortjent at tabe.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.

Brentford mødte søndag eftermiddag Liverpool på Anfield Road, hvor det desværre for London-klubben blev til et 3-0 nederlag.

Læs også: Liverpool-knockout til Brentford

Det resultat var i overkanten ifølge Brentfords manager, Thomas Frank, der mente, at “The Bees” havde fortjent mere.

– At vi taber i dag, det synes jeg er til at kaste op over. Jeg synes, vi spiller en fremragende første halvleg. Vi er modige, vi tør presse dem højt, vi forsvarer os fremragende i den lave blok, og smider vores kroppe ind i det.

– Vi spiller i et helt fantastisk gear, giver stort set nul chancer væk i åbent spil, de har en halv chance, hvor vi er nødt til at blokere. Vi ved, at vi kan true dem ved at løbe bag deres høje kæde.

– Vi skulle have scoret ved Vitaly (Janet, red.), der er ikke offside. Jeg ved godt, at den bliver dømt, men vi er næsten hundrede på, at selvom vi ikke har VAR på vores skærme, så er vi ret sikre på, at der ikke var offside. Det ville selvfølgelig have været afgørende, siger Thomas Frank til See efter kampen.

Brentfords næste kamp i Premier League er onsdag den 16. januar, hvor de hjemme på Brentford Community Stadium møder Manchester United.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P