Liverpool-knockout til Brentford

Danskerklubben Brentford var længe med i kampen mod Liverpool, men i sidste ende blev det til en sikker sejr til storfavoritterne.

Liverpool Premier League Brentford

Brentford leverede en gedigen overraskelse, da de i sjette spillerunde fik 3-3 hjemme mod Liverpool.

Søndag skulle de forsøge at gentage den bedrift, da danskerklubben gæstede Anfield, men selvom de var godt med i kampen i specielt første halvleg, så endte kampen med den ventede favortisejr.

Ét minut inden pausen bragte Fabinho hjemmeholdet foran, da et hjørnespark fik lov at hoppe en enkelt gang i feltet, og da ingen Brentford-spillere formåede at ekspedere bolden væk, headede den brasilianske midtbanemand bolden i kassen.

Nede med blot en enkelt scoring ved pausen var der fortsat håb for Thomas Franks tropper, men håbet svandt markant, da Andy Robertson efter 69 minutter sendte et præcist indlæg ind i panden på Alex Oxlade-Chamberlain, der på endnu et hovedstød fordoblede Liverpool-føringen.

En ellers velspillende Alvaro Fernandez i Brentford-målet gjorde det vanskelige umuligt for udeholdet, da han med godt ti minutter tilbage af kampen sendte en presset bold ud til sit forsvar på et målspark.

Liverpool-spillerne med Roberto Firmino i spidsen var hurtige til at opfatte situationen, og efter smart spil på kanten af det lille felt, var det i sidste ende det indskiftede fødselsdagsbarn, Takumi Minamino, der lukkede og slukkede opgøret med sin scoring til 3-0. Se det mål øverst i artiklen.

Med sejren overhaler Liverpool på andenpladsen Chelsea, mens Brentford fortsat er at finde på Premier Leagues 14. plads.