Premier League

Medie: Van de Beek siger nej til PL-klub

Manchester Uniteds hollandske midtbanespiller, Donny Van de Beek, skulle ifølge et engelsk medie have afvist et lejeophold til en anden klub i Premier League.

Manchester Uniteds hollandske midtbanespiller, Donny Van de Beek, skulle angiveligt have afvist at skifte til Newcastle United på en lejeaftale.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Donny Van de Beek har ikke fået den succes i Manchester United, som både hollænderen selv og klubbens mange fans nok havde håbet på, da “The Red Devils” betalte 39 millioner euro for at hente midtbanespilleren til fra Ajax Amsterdam.

Spilletiden hos United har været begrænset for Van de Beek, hvilket nu skulle have fået den tidligere Ajax-spiller til at overveje sin fremtid. Den engelske Premier League-klub skulle angiveligt også selv have overvejet dette og ifølge Manchester Evening News, så skulle Manchester United have tilbudt Van de Beek til nyrige Newcastle på en lejeaftale.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Nu melder engelske The Telegraph dog, at den hollandske United-spiller har afvist at ville lejes ud til den nedrykningstruede Premier League-klub.

Det skulle ifølge det engelske medie skyldes, at Van de Beek ikke ønsker at spille på St. James’ Park på grund af klubbens dårlige placering i Premier League.

Manchester Uniteds manager, Ralf Rangnick, har da også tidligere udtalt, at han helst ser, at Donny Van de Beek bliver i klubben sæsonen ud. Det kan du læse meget mere om her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P