Premier League

Rangnick slår Van de Beeks fremtid fast

Manchester Uniteds midlertidige manager, Ralf Rangnick, fortæller på et pressemøde forud for kampen imod Wolverhampton, at Van de Beek ikke bør forlade klubben.

Ralf Rangnick ønsker at beholde Donny Van de Beek i Manchester United, selvom hollænderen har fået begrænset med spilletid.
Ralf Rangnick og Manchester United vandt deres seneste kamp i Premier League med 3-1 over Burnley. Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix.

Siden Donny Van de Beek ankom til Manchester United i sommeren 2020, har hollænderen måtte se langt efter spilletid for De Røde Djævle.

Selvom Uniteds midlertidige manager, Ralf Rangnick, har givet begrænset med spilletid til Van de Beek siden sin ankomst i starten af december, så håber tyskeren dog på, at den hollandske midtbanespiller bliver her lidt endnu.

– Han har en top mentalitet og arbejder hårdt til hver eneste træning. Han er en holdspiller hele vejen igennem, og der kommer til at være kampe, hvor han får sin chance.

– Jeg har også haft en længere samtale med ham omkring det, og det er selvfølgelig svært, da han også gerne vil spille for sit landshold. Men jeg tror stadig på, at vi bør holde ham, og helt sikkert indtil slutningen af sæsonen, siger Rangnick ifølge The Guardian.

Læs også: Ingen catalansk udflugt: United-angribers fremtid på plads

Manchester Uniteds næste kamp i Premier League er mandag den 3. januar, når de hjemme på Old Trafford møder Wolverhampton klokken 18.30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P