Premier League

Tuchel kritiserer Lukaku efter nederlag til City

Chelseas tabte til Manchester City lørdag eftermiddag, og efter kampen er manager Thomas Tuchel ude med kritik af sin belgiske angribers præstation.

Chelseas tyske manager, Thomas Tuchel, er ude med kritik af sin belgiske angriber, Romelu Lukaku, efter nederlaget til Manchester City.
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix.

Der var dømt topopgør i Premier League lørdag eftermiddag, da Manchester City hjemme på Etihad Stadium mødte Chelsea. Her var det Pep Guardiolas City-mandskab, der træk det længste strå, da de slog Thomas Tuchels tropper med 1-0.

Efter kampen var Chelseas tyske manager langt fra tilfreds med præstationen, hvor især Romelu Lukaku fik et par ord med på vejen.

– Vi mistede alt for mange bolde, alt for let. Romelu Lukaku skal nogle gange gøre sin pligt, for han er en del af det her. Han havde for mange boldtab i rigtig gode situationer, og han havde en stor chance.

– Vi vil selvfølgelig gerne levere til ham, men han er en del af holdet, og præstationen oppe foran, det kan vi gøre meget bedre.

– Vi skabte ikke nok chancer. Vi kunne have skabt mange flere, hvis vi havde haft bedre timing og præcision, siger Thomas Tuchel til BT Sport ifølge ESPN efter kampen.

Læs også: Matchvinder de Bruyne: Ét hold hænger stadig på

Chelseas nederlag til Manchester City betyder, at London-klubben nu er bagud med 13 point til Pep Guardiolas mandskab. Resten af Premier League-tabellen kan du se her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P