Premier League

Matchvinder de Bruyne: Ét hold hænger stadig på

Manchester City slog lørdag konkurrenterne fra Chelsea med 1-0, men selvom de dermed lægger afstand til Kevin de Bruynes tidligere klub, så er der stadig én klub, der hænger på i mesterskabskampen.

Kevin de Bruyne Manchester City Chelsea Premier League
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Der er nu hele 12 point imellem Manchester City og Chelsea i den absolutte top af Premier League.

Forspringet blev nemlig øget med tre point lørdag eftermiddag, da City slog Chelsea med 1-0, men lige i hælene på Chelsea ligger Liverpool med ét point færre, og de har to udskudte kampe i hånden.

Matchvinder i lørdagens kamp blev Kevin de Bruyne, og selvom han medgiver, at det begynder at se svært ud for Chelsea, så vil han endnu ikke afskrive Liverpool.

Læs også: Manchester City fortsætter imponerende stime i topopgør

– De (Chelsea, red.) skal klare sig næsten perfekt, men der er et andet hold, der hænger på, så vi skal fortsætte med at gøre det, vi gør. Vi vidste, at vi ville skabe et stort hul til Chelsea, hvis vi vandt i dag, men det skal vi ikke kigge på, sagde de Bruyne efter kampen ifølge  NBC Sport.

– Vi har været i den her situation før, hvor vi er foran på point [..] En masse kan stadig nå at ændre sig, og momentum kan flytte sig meget hurtigt. Holdet var fokuseret på opgave, og det er det eneste, der tæller, lød de videre fra de Bruyne.

Den tidligere Chelsea-spiller gjorde med en scoring efter 70 minutter det onde mod sin tidligere arbejdsgiver, som dog får roser med på vejen.

– De er altid meget vanskelige at spille mod. De har en meget stram defensiv, og de ved, hvad de laver. Jeg synes ikke, at vi gav ret meget væk, og vi spillede kampen, som vi skulle, lød det fra belgieren.

Med sejren over Chelsea kommer Manchester City op på i alt 12 kampe i træk i Premier League uden pointtab.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P