Premier League

Tottenham-fans utilfredse med udsættelse: Handler ikke om Covid-19

Søndagens North London-derby mellem Tottenham og Arsenal blev lørdag aflyst, men hos Tottenhams Supporters Trust er de bestemt ikke tilfredse med den beslutning, der efter deres mening handler mere om trup-håndtering end Covid-19.

Tottenham Arsenal Premier League udsat covid-19 fans utilfredse
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Arsenal kan ikke stille med de 13 markspillere og én målmand, som reglerne foreskriver, og derfor har Premier League godkendt deres anmodning om at udsætte North London-derbyet mod Tottenham søndag.

Den beslutning er de lang fra tilfredse med hos Tottenhams Supporters Trust, der varetager Tottenham-fansenes interesser. Her mener de, at Arsenals mangel på spillere i højere grad skyldes trup-håndtering og skader end Covid-19.

– Udsættelsen af North London-derbyet lidt mere en 24 timer før kampstart rejser igen spørgsmål vedrørende fodboldens attitude overfor fans og turneringens integritet.

Læs også: Officielt: North London-derby udsat

– Vi er nødt til at udtrykke en vis overraskelse over den begrundelse, som Premier League har givet for beslutningen. Udsættelsen af denne kamp lader til at være et resultat af trup-håndtering og skader mere end Covid-19, lyder det i en officiel udmelding fra Tottenham Supporters Trust.

Mens Arsenal har fire afrikanske spillere i aktion ved African Nations Cup, har Tottenham ikke nogen spillere udtaget til de afrikanske mesterskaber.

– Vi har hele tiden sagt, at vi anerkender de vanskelige vilkår i øjeblikket, men det er et faktum, at fans allerede havde sørget for transport og nogle har haft betydelige udgifter. Nu skal markante billet-problemstillinger løses imellem klub og fans, lyder det videre fra Tottenham Supporters Trust.

De to Nord London-rivaler ligger side om side på Premier Leagues femte- og sjetteplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P