Premier League

Rafa Benitez om mulig fyring: Ikke i mine hænder

Everton tabte lørdag med 2-1 til Norwich City på udebane i Premier League. Det har sat gang i rygterne om en mulig fyring af Rafael Benitez, som manager i Merseyside-klubben.

Evertons manager, Rafael Benitez, forholder sig til rygterne om en mulig fyring efter nederlaget til Norwich City i Premier League.
Foto: Chris Radburn/Reuters/Ritzau Scanpix.

Everton tabte endnu engang i den engelske Premier League, da de lørdag på udebane blev slået med 2-1 af ligaens bundprop, Norwich City. “The Evertonians” er dermed oppe på hele ni nederlag i de sidste 13 kampe.

Læs også: PL-bundprop forværrede krisen i Everton

Den dårlige stime i Premier League samt nederlaget lørdag har sat gang i rygterne om, hvorvidt Everton overvejer at fyre deres manager, Rafael Benitez. De rygter forholdte den spanske manager sig til efter kampen.

– Jeg er professionel og har masser af erfaring. Jeg kom her for at fixe de problemer, somstammer fra de sidste fem år.

– Det, som jeg skal gøre nu, er, at analysere de fejl, som vi laver og sørge for, at vi undgår dem i fremtiden. Alt det andet er ikke i mine hænder, siger Rafa Benitez ifølge The Independent.

Nederlaget til Norwich betyder, at Everton placerer sig på en nuværende 15. plads i tabellen. Resten af stillingen i Premier League kan du se her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P