PL-bundprop forværrede krisen i Everton

Everton tabte lørdag endnu engang i Premier League, da bundproppen Norwich vandt med 2-1.

Everton tabte endnu engang i den engelske Premier League, da de på udebane tabte med 2-1 til bundproppen, Norwich.

Everton skulle lørdag møde bundproppen Norwich ude på Carrow Road, hvor Rafael Benitez’ mandskab havde brug for alle tre point efter en lang periode med dårlige resultater.

Everton-mandskabet fik dog en mareridtsstart på kampen, da de efter kun 18 minutter var bagud med 2-0 på et selvmål af Michael Kean og en scoring af Norwich’ Adam Idah.

I anden halvleg lykkedes det for Evertons Richarlison at få reduceret til 2-1, da han scorede i det 60. minut, kun seks minutter efter han var blevet skiftet ind.

Lige lidt hjalp det dog, da Merseyside-klubben ikke fik scoret yderligere i kampen, og Norwich kunne dermed trække sig sejrrigt ud af opgøret med 2-1.

Nederlaget betyder samtidig, at Everton nu har tabt syv ud af deres seneste 10 kampe i den engelske Premier League.